+358500579994 info@nosto-ovet.com

Teollisuuden nosto-ovet

Asennettuina tai luoksesi toimitettuna yli 1200 oven kokemuksella

Teollisuuden nosto-ovet

Tarjoamme kovaan käyttöön mittatilauksena valmistettuja teollisuus nosto-ovia. Kaikki tarjoamamme teollisuusnosto-ovet ovat soveltuvia sekä lämpöiseen- että kylmään tilaan.

 • Nosto-ovien ovipaneelit on eristetty 40 mm tai 60 mm vahvuisella vaahdotetulla polyuretaanilla. Laadukkat tiivisteet tiivistävät ovipaneelin ja rakenteiden väliset ilmavuodot.
 • Ovipaneelien pinta on polyesterimaalattua teräspeltiä jonka paksuus on 0,5 mm.
 • Teollisuusnosto-ovia on saatavana useammalla erilaisella kiskorakenteella jonka vuoksi ovet soveltuvat hyvin monenlaiseen tilaan.
 • Yleisimmän vakionoston lisäksi oven saa esimerkiksi korkeanosto-, matalanosto-, kaltevanosto- ja pystynostokiskoilla varustettuna. Teollisuusnosto-ovien kiskot kestävät raskastakin käyttöä. Ovien kiskot valmistetaan vahvasta kuumagalvanoidusta teräksestä.
 • Oven käyttötarpeesta riippuen oven tasapainojousia on valittavissa 25.000 käyttösyklin lisäksi 50.000 ja 100.000 käyttösyklin tasapainojousilla. Yksi käyttösykli tarkoittaa yhtä oven aukaisu- ja sulkemiskertaa. Mikäli vakiojousella varustettu (25.000 sykliä) nosto-ovi aukaistaan 10 kertaa vuorokaudessa, viitenä päivänä viikossa, jokaisena vuoden viikkona. Tällöin vakiojousen laskennallinen kestoaika on lähes 10 vuotta. Vastaavalla käyttömäärällä vahvempi 50.000 käyttösyklin jousi kestää lähes 30 vuotta.

Teollisuusovien vakiotoimitukseen sisältyvät seuraavat varusteet:
Oven sisäpuolinen salpalukko jousen katkeamis-suojat, vaijerin höltymäkytkimet, sormisuojatut ovipaneelit, kuulalaakeroidut nylon-ohjausrullat, nosto-oven vetonaru ja jousitetut ovipuskurit. Käsikäyttöisessä nosto-ovessa on myös kaksipuoleinen nostokahva.

Lisävarusteet

Teollisuusnosto-oviin on saatavissa laajasti erilaisia lisävarusteita. Yleisimpiä varusteita on erillinen käyntiovi, nosto-oven ikkunat, sähköinen avaaja ja korvausilmaventtiilit.

 • Käyntiovi: helpottaa tilaan kulkemista niin että koko nosto-ovea ei tarvitse aukaista. Käyntioveen voi valita valmistajan vakiolukituksen tai Abloy lukituksen.
 • Ikkunat: tuovat luonnonvaloa sisätilaan. Ikkunoiden sijainnin voi valita katsekorkeudelle. Tämä sopii oveen hyvin silloin kun halutaan nähdä ovesta ulos esimerkiksi toimitilan piha-alueelle. Jos taas halutaan että ulkoa ei näe sisätilaan, voidaan ikkunat asentaa katsekorkeuden yläpuolelle jolloin ikkunat toimivat valonlähteenä mutta vieraat katseet eivät näe sisätilaan.
 • Moottorisoitu: Kun nosto-ovea käytetään paljon tai ovi on erityisen suuri, sähköinen avaaja helpottaa käyttämistä. Sähköisen avaajan voi varustaa seinäpainikeohjauksella sekä kauko-ohjauksella. Mikäli moottorikäyttöinen nosto-ovi on julkisessa tilassa ja oven korkeus ylittää 2900 mm, on ovesta tehtävä käyttöönottoilmoitus kahden vuoden kuluessa oven asennuksesta.
 • Korvausilmaventtiilit: asennetaan yleensä nosto-oven alakulmiin. Venttiileissä on säädettävä ritilä jolla voi säädellä tulevan korvausilman määrää. Venttiileissä on myös hyönteisverkko joka estää hyönteisten pääsyn ventiilin lävitse. Hyvä ilmanvaihto edellyttää että tilassa on poistoilmalle oma reitti. Poistoilma johdetaan tallin / tilan takaosasta pois painovoimaisesti tai koneellisesti.

Nosto-oven valinnassa on monta mietittävää asiaa. Autamme sinua valitsemaan sinulle sopivan oven tarvitsemillasi varusteille. Asennuspalvelumme asentaa oven turvallisesti ja ammattitaitoisesti. Jos kuitenkin haluat itse asentaa uuden oven, voit tilata tarvitsemasi tuotteet myös ilman asennuspalvelua.

Työnäytteitä

Teollisuuden nosto-ovi käyntiovella

Ota yhtettä:

  `This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.`

  Teemme nosto oviin littyvät asennus sekä muutostyöt alueella

  Jyväskylä, Jämsä, Keuruu, Äänekoski, Saarijärvi, Pieksämäki, Varkaus, Mikkeli, Lahti, Tampere, Hämeenlinna, Hyvinkää