+358500579994 info@nosto-ovet.com

Helppo oviremontti

Asennettuina tai luoksesi toimitettuna yli 1200 oven kokemuksella

Helppo oviremontti autotalliin

Kun suunnittelet autotallin oven uusimista, haluamme olla mukanasi toteuttamassa oven vaihtotyön. Tässä tekstissä on kuvaus helpon oviremontin eri vaiheista.

1. Mitoitus ja tarjouksen tekeminen

Autotallinoven uusiminen aloitetaan kohteen mittauksella ja tekemällä suunnitelma oven vaihtotyöstä. Suunnitelmassa valitaan uuden oven malli ja väri omistajan toiveiden mukaisesti sekä oven varusteet tallin käyttötarpeet huomioiden. Tällaisia varusteita on esimerkiksi, halutaanko ovea käyttää käsikäyttöisesti vai sähköisellä avaajalla. Tarvitaanko erillinen käyntiovi nosto-oveen vai riittääkö että koko ovi avataan kerralla. Tarvitseeko oveen asentaa korvausilmaventiilit vai onko tallin ilmankierto järjestetty toisin.

Suunnitelmassa päätetään, minkälaisia muutostöitä oviaukkoon tulee tehdä, jotta uusi ovi voidaan asentaa tiiviisti ja vaatimusten mukaisesti. Myös mahdolliset kynnyspellit ja oviaukon ympärille tulevat pielipellit mitoitetaan usein etukäteen suunnitteluvaiheessa. Usein lattia saattaa olla kulunut, joka voi vaikuttaa oven tiiveyteen. Lattian kunto tarkastetaan ja mahdollisista oikaisu- tai kunnostustöistä sovitaan yhdessä omistajan kanssa.

2. Tilauksen tekeminen

Tilauksesta teemme aina kirjallisen sopimuksen ja -tilausvahvistuksen. Näihin merkitään tarkat tiedot tilatuista tuotteista ja asennuksessa käytettävistä materiaaleista sekä sovittu kokonaishinta. Suunniteltu asennustyö kuvataan sopimuksessa kirjallisesti. Sopimuksessa mainitaan myös käytettävien tuotteiden ja asennustyön takuu aika. Jos sovitaan toimenpiteitä, joista tilaaja vastaa, ne kirjataan myös sopimukseen ja tilausvahvistukseen. Tarkan sopimuksen avulla sovitaan oviremontista niin että sekä tilaajalla että toimittajalla on selkeä tieto mitä on yhteisesti sovittu.

3. Vanhan oven purku- ja muutostyö

Asennuspäivänä työ aloitetaan vanhan oven purkamisella. Vanha ovi ja muut mahdolliset purkujäteet toimitetaan kierrätettäväksi. Tarvittavat oviaukon muutostyöt, oviaukon lämpöeristys ja kiinnityspinnat uudelle ovelle tehdään ennen uuden oven asentamista. Oviaukon ulkopuoliset oven pielet viimeistellään uudella pieliverhoilulla. Pieliverhoilu tehdään maalatusta puusta tai pieliin asennetaan peltiverhoilu. Mikäli tallin kynnykselle asennetaan kynnyspelti, se asennetaan myös tässä vaiheessa.

4. Oven ja varusteiden asentaminen

Kun oviaukko, uuden oven kiinnityspinnat ja oven ulkopuolinen pieliverhoilu on valmis, asennetaan uusi ovi varusteineen. Oven ja sen rakenteiden suoruus tarkastetaan ristilinja laserin avulla. Tarkasti suoritettu asennus on edellytys hyvin toimivalle ovelle. Asennus suoritetaan tarkasti valmistajan ohjeiden mukaisesti.

5. Uuden oven käytön opastus

Kun uusi ovi on asennettu ja viimeistelytyöt on tehty, opastamme nosto-oven käyttämisen. Lisäksi neuvomme miten ovea tulee jatkossa huoltaa, jotta ovi toimii turvallisesti ja on pitkäikäinen hankinta.

6. Tarvittavat lisäpalvelut

Mikäli asennuksen jälkeen tarvitaan mahdollisia lisävarusteita tai huoltopalvelua, ne on helposti tilattavissa. Säilytämme tiedot ovitilauksesta jotta tiedämme heti minkälaiset varusteet asennettuun ovimalliin soveltuu ja mitä mahdollisia asioita niiden asennuksessa on huomioitava.

Tarvittavat lisäpalvelut

Haluamme tarjota Teille helpon tavan hankkia uuden, toimivan ja pitkäikäisen autotallinoven. Haluamme että tilaaja on tyytyväinen hankintaansa ja me voimme olla ylpeitä tekemästämme työstä.

Pyydä tarjous laittamalla sähköpostia info@nosto-ovet.com tai soittamalla 0500 579 994

Ota yhtettä:

    `This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.`

    Teemme nosto oviin littyvät asennus sekä muutostyöt alueella

    Jyväskylä, Jämsä, Keuruu, Äänekoski, Saarijärvi, Pieksämäki, Varkaus, Mikkeli, Lahti, Tampere, Hämeenlinna, Hyvinkää